Sarah Young

Sarah Young
Foto: Forfatteren Sarah Young

Forfatter af Jesus-andagtsbøgerne

Her finder du andagtsbøgerne fra Sarah Young oversat til Dansk.

Kære Jesus andagtsbogKære Jesus

Søg Guds lys i dit liv.

Se andagtsbogen Kære Jesus

 

 

Jesus KalderJesus Kalder

I den opdaterede udgave på dansk er skriftstederne skrevet ind i andagtsbogen, så du let får skriftstederne med, ved din andagtstid. Skriftstederne er på letforståeligt dansk.

Læs mere om “Jesus Kalder”

 

Biografi: Sarah Young

Sarah Youngs hengivne skrifter er personlige refleksioner fra hendes daglige stille andagtstid. Hun nyder at læse, bede og skrive.

Med salget af mere end 22 millioner bøger over hele verden har serien “Jesus Calling” været med på alle de store internationale bestseller lister.

Sarahs udgivelser omfatter Jesus Calling (på dansk Jesus kalder), Jesus Altid, Jesus I dag, Jesus Lives, Kære Jesus og “Jesus kalder for børn” m.fl. Bøgerne er opmuntrende for læseren i deres rejse mod nærvær med Kristus.

Sarah og hendes mand var missionærer i Japan og Australien i mange år. De bor for tiden i USA.

“Jesus kalder” var skrevet for at hjælpe folk til at forbinde med Jesus, det levende ord og med Bibelen.

Sarah bestræber sig på at holde hendes udgivelser i overensstemmelse med den uændrede standard. Mange læsere har fortalt, at Sarahs bøger har hjulpet dem til at vokse i troen og til at elske Guds ord. Som Sara siger i indledningen til Jesus kalder:

“Hengivenhed! – Bogen skal læses langsomt, helst et roligt sted hvor du kan have din bibel åben.”

Sarah er bibelsk konservativ i sin tro og reformeret i hendes lære. Hun fik en kandidatgrad i bibelske studier og rådgivning fra Covenant Theological Seminary i St. Louis. Hun er medlem af Presbyterian Church in America (PCA), hvor hendes mand, Stephen, er ordineret leder. Stephen og Sarah fortsætter med at være missionærer med Mission to the World, PCA mission board.

Sara bruger megen tid i bøn, læser Bibelen og husker skriften. Hun nyder især at bede dagligt for læsere af alle hendes bøger.

Interview med læser af Jesus kalder

Dora har købt 150 eksemplarer af Sarahs bog “Jesus Kalder”.

For et par år siden købte jeg bogen – da jeg havde brug for opmuntring. Senere havde nogle af mine veninder også brug for opmuntringen, og så har det eskaleret – og jeg her hentet bogen i massevis.

Det er virkelig en gave fra Gud. Det er til opmuntring! Har du en “øvdag” – så er det godt. Tekststykkerne taler lige ind i dagen i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *