Boganmeldelse: Plads til Guds nærvær

Plads til Guds nærvær
”Vi er i partnerskab med Gud, for at hans rige må komme her på jorden! Guds nærvær i os vil reformere mennesker omkring os – fordi de møder en kærlig Gud!” - Bill Johnson, forfatter.

Bill Johnson, præst i Bethel Church i Redding, Californien, har i mange år undervist i, hvordan vi lader Gud få en afgørende plads i vores hverdag. Dette emne er også omdrejningspunktet i bogen Plads til Guds nærvær, hvor Bill Johnson som illustration deler oplevelser fra sit eget og andres liv. På en enkel måde forklarer han, hvordan mennesker er skabt til at have fællesskab med Gud, og at Gud ønsker et fællesskab med os, der er baseret på tillid og en længsel i os efter ham.

Som kristne er vi kaldet til at vokse modenhed i Jesus og at bringe så mange som muligt til Ham, men denne opgave er umulig for os alene. Vi må derfor starte et andet sted og lære at leve i fortrolighed med Guds nærvær. Når vi åbner os op for Guds nærvær, stiller vi os til rådighed for, at Gud kan arbejde gennem os og møde andre mennesker.

Gennem bogen gennemgår Bill Johnson flere af Bibelens store skikkelsers relation til Gud og viser, hvordan dét, at de hvilede i Guds nærvær, var afgørende for deres tjeneste. Selvom de alle havde fejl og mangler, tjente de Gud i kraft af deres villighed til at invitere Guds nærvær ind i deres hjerte.

Plads til Guds nærvær er fyldt med små drys af praktiske eksempler fra Bill Johnsons eget liv, hvor han har været udfordret af at give plads til Gud. Denne ærlighed gør, at bogen indgyder mod til at øve sig i at give plads til Gud, med en forståelse af at vi alle laver fejl, men at dette ikke skal stoppe os.

Jeg vil anbefale bogen til dig, der ønsker at mærke Guds nærvær, og som drømmer om at se Gud arbejde i og gennem dig. Bogen er let læst og inspirerer på en nærværende og naturlig måde til at turde give slip og invitere Gud til at gøre en forskel i dit liv.

plads-til-guds-naervaerBestil Plads til Guds nærvær

Hos Novia.dk kan du nemt og billigt købe Bill Johnsons bog.

Læs mere

Forfatteren Bill Johnson

Bill JohnsonBill Johnson, der står bag bogen, har også udgivet en række andre bøger.
Mange af bøgerne er kun at finde på engelsk, men på dansk finder du også klassikeren Komme Dit Rige.

Forfatteren er seniorpræst i Bethel Church i Californien, som 5. generation af pinse-præst. Sammen med sin kone tjener Bill et voksende antal kirker.

Overblik
Dato
Udgivelse
Plads til Guds nærvær
Vurdering
51star1star1star1star1star

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *