Bliv klar med ønskesedler og gaveidéer

Det er endnu ikke helt tid til pynt og julehygge. Men det er en rigtig god idé at begynde overvejelserne om hvad der skal på ønskelisten. I artiklen her giver Jonathan dig et par tips til smarte ønskesedler – og et par gaveidéer.

Tip: Digital ønskeliste

Flere og flere klarer sine juleindkøb allerede inden december. Hvis du vil have indflydelse på hvad dine kære skal give dig (eller dine børn), så er det en god idé at være klar med et par ønsker når de spørger.

Måske sender du normalt bare en besked med dine ønsker, men du kan også lave en smart liste. Ønskeskyen og AddWish er to eksempler på digitale ønskelister, som du nemt kan bruge og dele. Dermed sikrer du dig mod at folk ikke køber de samme gaver flere gange – og du slipper for at bøvle med ombytning.

Gaveidé: Malebøger

malebog julegave

Kombiner en god malebog med et sæt kvalitetstusser eller farveblyanter – og du har en god gave. Den nyeste malebog fra populære Johanna Basford er: Ivy og blæksommerfuglen, som du ser på billedet.

Johanna er særligt kendt fra malebogen “Den hemmelige have” og andre kreative udgivelser
Se malebøger og tusser

Julepynt og sanghæfter

Flere af juleprodukterne er håndlavede og unikke. Særligt Julestund-serien er helt unik og særligt udarbejdet i bæredygtige materialer til en god jul. Du finder julekort, sanghæfter, gavepapir og pynt.
Se juleartiklerJulehygge

Se flere gaveidéer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *