Nyheder fra Willow Tree 2018

willowtree

Vi er kort vej inde i det nye år, men Willow Tree er allerede klar med nye figurer. De fantastiske støbninger fra Susan Lordi er et sikkert hit som værtindegave, barselsgave eller måske som en gave til sig selv.

Det feminine udtryk og figurernes enkelthed gør det muligt at bruge dem ved mange formål og matche dem ind i forskellige typer indretning.

Årets første nyhed: Butterfly

Butterfly er en yndig pige med kjolen formet som sommerfuglens vinger. Susan Lordi, kunsteren og skaberen af figurerne, fortæller om figuren:

“Jeg ser monark-sommerfuglen, som en sand metafor. Den er som vores egen vilje til at være og gøre noget godt. Til at leve som dem vi er. Til at trives og til at yde en positiv effekt på verden omkring os.”

Butterfly

Årets ornament

Hvert år udarbejdes der et nyt ornament fra Willow Tree. Figuren er lille, fin og udarbejdet til at hænge som udsmykning i boligen. Placer figurens snor over en af årstidens grene eller blomster fra haven og nyd synet. Der er lavet mange Willow Tree engle, og denne er bestemt også fin.

Årets figur har påskrevet årstallet, 2018, så man let kan se hvilket år den skal mindes. Tanken er at de gives i gave ved en helt særlig begivenheden, som fx ved et bryllup, en fuldendt uddannelse eller lignende mindeværdig mærkedag.

Willow Tree Ornament

En af landets største Willow Tree forhandlere

Hos Novia finder du et af landets største udvalg fra Willow Tree. Vi har figurerne og englene i mange afskygninger. Du finder altid de nyeste produkter på lager hos os – til en skarp pris.

Se figurerne fra Willow Tree her

I videoen her viser og fortæller Susan hvordan hun arbejder med leret, som danner den første figur. Senere støbes de efterfølgende figurer i et mere holdbart materiale. Den oprindelige figur er håndlavet er bærer præg af det – dette udtryk tages med i støbningen af de endelige figurer. Derfor står figurerne autentiske med mærker fra skæring med ler-kniven og formningen af de runde former med hænder og fingre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *