Boganmeldelse: Skeptikerens guide til Jesus

Stefan Gustavssons bog om Jesus
Bogen med første del af "Skeptikerens guide til Jesus" gør læseren klogere på Jesu historie.

Solid bog med mange gode argumenter og pointer.

Stefan Gustavsson formår med første del af Skeptikerens guide til Jesus at give en lang række gode argumenter for, hvorfor det giver mening at have tillid til Jesus. Han kommer dermed helt ind i kernen af kristendommen, og han arbejder med nogle af de helt centrale spørgsmål ift. kristendommen.

Det er tydeligt, at vi har med en meget belæst mand at gøre. Han har virkelig gjort sit hjemmearbejde ordentligt. Man kan altså tydeligt mærke, at Gustavsson er helt opdateret med den nyeste forskning. Læseren bliver derfor klogere nærmest fra første side.

Bogen er tætpakket med skarpe pointer og gode observationer, og den er derfor oplagt til at udruste en til at forsvare ens kristne tro. Bogen er endvidere meget overskueligt opsat, hvilket gør den lettilgængelig.

Udfordringen ved bogen er, at den ikke er særlig underholdende. Gustavson er akademiker, og det bærer bogen tydeligt præg af. Bogens formål er tydeligvis, at man skal blive klogere. Den kan derfor til tider blive lidt langsommelig at læse. Der skal dog generelt lyde en stor anbefaling til at læse den her fra, da bogen udfolder rigtig meget vigtig information om Jesu historicitet på en letforståelig måde.

Boganmeldelse af Stefan Gustavssons bog om JesusKøb Skeptikerens guide til Jesus

Bogen er udgivet på dansk i 2016 af Forlagsgruppen Lohse. Oprindeligt er bogen udgivet på svensk, og siden norsk, med samme titel. Du kan købe bogen nu hos Novia.dk.

Læs mere og bestil bogen

Forfatteren Stefan Gustavsson

  • Forfatter Stefan GustavssonI Norge og Sverige er Stefan Gustavsson en kendt forfatter og står bag flere bøger om Gud og kristendom.
  • Han arbejder som generalsekretær for Evangelisk Alliance i Sverige og enggageret i flere kirkelige og uddannelsesmæssige sammenhænge.
  • Stefan har fokus på apologetik og modtog i den forbindelse CS Lewis prisen i 2010, fra Forlaget Libris og CS Lewis Company, som anerkendelse for sit flotte arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *