Boganmeldelse: Gymnasietro af Rasmus Jonstrup Hansen

Gymnasietro er skrevet af Rasmus Jonstrup
Gymnasietro er skrevet af Rasmus Jonstrup Hansen (foto). Bogen er udgivet af Credo i oktober 2016.

Gymnasietro giver håb

Som dimitteret efterskoleelev ville jeg ønske at jeg havde fået stukket Rasmus Jonstrups bog Gymnasietro i hånden, for mødet med gymnasiet kan være skræmmende – for nogle næsten angstprovokerende. Som kristen måske endnu værre, fordi man bliver bombarderet med skrækhistorier om gymnasiefester og stærkt ateistiske lærere og elever. Men hvad er det egentlig man står overfor, på tærsklen til de danske gymnasier? – og er det overhovedet så håbløst at være kristen, som det nemt kan lyde?

Rasmus Jonstrup formår i sin nye bog Gymnasietro at afmystificere gymnasieårene og efterlader os med et håb – og et ansvar. Et håb om at årene på de danske gymnasier faktisk kan blive rigtig gode og betydningsfulde – samt et ansvar for vores egen og andres tro. Han øser ud af sejre, nederlag og erfaringer – det er tydeligt at hans ord er blevet testet på et helt almindeligt dansk gymnasium. Bogen er skrevet til dig der står overfor at begynde på gymnasiet eller går i gymnasiet – eller til dig der leder unge i den alder. Sproget er i øjenhøjde med målgruppen og han bringer sit budskab med glæde, humor og en overbevisning der ikke er til at tage fejl af.

Bogen varierer mellem historier, inspiration og praktik – og henvender sig både til individet, men også grupper, som ønsker at gøre gymnasieårene betydningsfulde – ikke kun på det faglige plan.

Passioneret forfatter bag Gymnasietro

Rasmus Jonstrup bærer sit budskab – og sit håb, med brændende passion og integritet. Som en der har oplevet frugterne af Jonstrups passion på de nordjyske gymnasier, kan jeg kun anbefale denne læsning – han er kompetent og relevant – ham har man lyst til at tage imod råd fra – han er et eksempel der er værd at følge.

Bogen GymnasietroBestil bogen

Gymnasietro udkommer d. 14. oktober 2016. Du kan allerede nu forudbestille dit eksemplar hos Novia.dk

Læs mere og bestil bogen

 

 

Fakta om Rasmus Jonstrup Hansen

  • Rasmus står bag digtet Én blandt milliarder, der tog YouTube og Facebook med storm i 2015. Videoen med digtet havde mere end 35.000 visninger.
  • Til dagligt studerer han teologi på Aarhus Universitet.
  • Teenageleder og lægprædikant i Bethelkirken i Aalborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *