3 weekend aktiviteter for børnefamilier

Det er sommer. Vejret er fantastisk – og de små poder skal væk fra skærmen og ud i luften. Her er tre aktiviteter som I kan lave sammen med børnene.

1. Byg fodboldmål til haven

En god fodboldkamp for hele familien er oplagt i det gode vejr. Få græs mellem tæerne og på knæene – og nyd tiden med hinanden, når I spiller fodbold for sjov. Har I ikke et fodboldmål i haven, så brug en lørdag på at samle jeres eget mål. Køb enten et samlesæt eller byg det fra bunden af egne materialer. Det er to aktiviteter i én.

2. Læs en god bog – i hængekøjen

Tag en god børnebog med i hængekøjen og nyd en halv eller hel times højtlæsning. Det er guld værd!

Dyk ned i gamle klassikere som Brødrene løvehjerte eller Pippi. Hængekøjen er perfekt som et udendørs frirum hvor I kan ligge og slappe af. De store familiekøjer er gode til både en voksen og et par børn. Så det bliver knaldhyggeligt.

3. Slå telt op i haven

Et telt i haven er lækkert både til klassisk overnatning, men også som skyggested i løbet af dagen. På den måde kan familien smide sig i skyggen – og få en pause fra middagssolen.

Der er lagt op til hyggelige tider – både i dag- og aftentimerne.

Et lille iglotelt er godt til mange formål – og I kan også vælge de lidt større telte, hvis I ønsker at campere med teltet i Danmark eller udlandet.

En bilferie til Sverige er eksempelvis meget børnevenlig og oplevelsesrig. Her kommer I i kontakt med naturen uanset om I slår teltet op på en campingplads eller i den fri natur. Allemandsretten i Sverige giver jer mulighed for at gå op opdagelse udenfor de turistfyldte placeringer. Her får I virkelig tid til hinanden.

Hvordan vælger I det rigtige telt?
Læs teltguiden her

Nogle slår telt op i haven og har det der hele sommeren igennem. Så kan børnene sove der når de vil – eller bruge det som udvidet “legeområde” eller stillezone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *